Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Röster från utställare

Därför ställer vi ut på Nordiska Trädgårdar

 • Gluggstorps handelsträdgård

  Gluggstorps handelsträdgård

  Gluggstorps handelsträdgård i skånska Tågarp har varit med på Nordiska Trädgårdar tre gånger tidigare.

  –    Det är helt klart en av de bättre trädgårdsmässorna i Sverige, säger ägaren Patrik Andersson.

  Varför ställer ni ut på Nordiska Trädgårdar?
  –    Vi säljer alltid mycket på Nordiska Trädgårdar och går med vinst. Första året fanns det ett visst reklamsyfte, men nu känner folk till oss och vårt sortiment. Man vet att vi har unika växter, och framför allt då pelargoner, som inte finns i några blomsteraffärer. Vi lockar många samlare.

 • Nelson Garden

  Ulf Fransson från Nelson Garden hyllar Nordiska Trädgårdar som varje år lyckas locka en stor skara besökare.

  Vad tycker du om mässan?
  –    En bra mässanläggning, ett bra arrangemang och ett genomarbetat varumärke, som år efter år lyckas locka mellan 50-60 000 besökare, under de fyra dagarna. Andra mässor som försöker kopiera temat med trädgård, lyckas inte locka tillräckligt med besökare.

  Varför ställer ni ut på Nordiska Trädgårdar?
  –    För oss som är ett grossistföretag är det ett fantastiskt tillfälle att träffa våra kunder. Vi som jobbar och deltar på mässan sitter på kontor resten av året, därför är mötet med kunden viktigt och utvecklande för oss och för utvecklingen av våra produkter. För kunden och besökare på mässan är det viktigt att vi visar oss som de odlare vi är, att vi har jord under naglarna och att vi inte bara är ett varumärke!

 • Fiskars Garden

  Fiskars Garden har varit med på Nordiska Trädgårdar de senaste tre åren och är mycket nöjda med utfallet enligt företagets trade marketing specialist Rikard Fornbäck:

  –    Det jag har hört från mina kollegor är bara positivt. Personligen kan jag inte uttala mig eftersom jag själv ännu inte varit med; det blir min mässpremiär till våren.

  Varför ställer ni ut på Nordiska Trädgårdar?
  –    För att kunna träffa konsumenterna och höra deras kommentarer om våra produkter. Det är viktigt med den feedbacken för att vi ska kunna vidareutveckla våra produkter och vårt sortiment. Som vanligt kommer vi också att visa upp en del nyheter som det ska bli spännande att lansera.

 • Garden Girl

  Garden Girl, specialist på trädgårdskläder för kvinnor, är med på Nordiska Trädgårdar för tionde året.

  –    Det är ju den största publika trädgårdsmässan och vi tycker den är jättebra, säger Johan Olsson på Garden Girl.

  Varför ställer ni ut på Nordiska Trädgårdar?
  –    Där möter vi hardcorepubliken, de verkliga trädgårdsentusiasterna. Vi får ett snabbt kvitto på om vi har bra grejer. Och inte minst har vi väldigt bra försäljning där.

  Vad uppskattar du personligen mest med mässan?
  –    Att så många med samma intresse, det vill säga trädgård, träffas på en begränsad yta under fyra dagar. Och att träffa våra kunder, människor som uppskattar våra produkter, är väldigt givande.

 • Gjordnära Tunnelväxthus

  Daniel Sjöstrand på Gjordnära Tunnelväxthus älskar blandningen av inspiration, besökare och föreläsningar på mässan.

  Vad tycker du om mässan?
  –     Nordiska Trädgårdar är årets självklara höjdpunkt i trädgårds-Sverige. Här hittar man både ny inspiration till odling och intressanta produkter.

  Varför ställer ni ut på Nordiska Trädgårdar?
  –    För att det är den ledande trädgårdsmässan! Här finns gott om både branschfolk, media, inflytelserika personer och engagerade besökare.

  Vad är det bästa med Nordiska Trädgårdar?
  –    Blandningen av utställningsträdgårdar, föreläsningar och intressanta montrar.

 • Impecta Fröhandel

  Michael Karlsson på Impecta Fröhandel uppskattar mötet med kunderna och ställer ut på mässan för att det är den bäst arrangerade mässan i Norden.

  Vad tycker du om mässan?
  –    Nordiska Trädgårdar är mässan som släpper in alla aktörer, stora som små. Jag gillar särskilt att det ges plats till små trädgårdsföreningar av olika slag som får chans att visa upp sig, det ger en koppling till ”riktiga odlare” i kombination med de större och mer kommersiella utställarna. Mässan lägger även stort fokus på utställningsträdgårdar och balkonger vilket ger det mervärde jag tror besökarna förväntar sig. Det passar perfekt till den som gillar odling och trädgård och som vill ha inspiration, inte bara försäljning.

  Varför ställer ni ut på Nordiska Trädgårdar?
  –    Det är den i särklass bäst arrangerade mässan i Norden, och det märks. Dessutom har den flest besökare.

  Vad uppskattar du personligen mest med mässan?
  –    Att vi får tillfälle att möta våra kunder (det är många!) och visa vilka vi är i verkligheten. Eftersom vi normalt säljer via återförsäljare och e-handel är detta ett gyllene tillfälle för oss.