Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Nordiska Trädgårdar

Välkommen till Nordens ledande trädgårdsmässa

Nordiska Trädgårdar är den ledande trädgårdsmässan i Norden. Med 55.000 - 60.000 besökare, 350-400 utställare och 600 representanter för media kan vi också med fog påstå att vi är den största årliga trädgårdsmässan.

Årets balkong
Årets Balkong är en balkongutställning full av inspiration, kreativitet och nya idéer. Här kan du som besökare hämta inspiration, se nya trender och fånga upp konkreta idéer som du kan anpassa till hemmet, balkongen eller uteplatsen.

Årets idéträdgård
Idéträdgårdarna är en underbar plats, mitt i hall C, där besökarna kan koppla av och drömma sig bort. Här finns det även gott om inspiration att hämta och nya idéer att spinna vidare på i sin egen trädgård.

Årets pelargon
Varje år presenteras Årets pelargon på Nordiska Trädgårdar.

Blomlabbet
Sätt händerna i jorden på Nordiska Trädgårdar! Här har du möjlighet att skapa dina egna blomster- och växtarrangemang tillsammans med några av våra bästa florister, kreatörer och trädgårdsmästare.

Årets monter
Varje år röstas Årets monter fram av en jury på mässan.

SM i fågelholk
Tävlingen SM i fågelholk är öppen för alla grundskole-  och gymnasieklasser. Varje år presenteras en guld, silver och bronsholk. Naturskyddsföreningen anordnar tävlingen i samarbete med Stockholmsmässan. Samtliga bidrag som gått hela vägen till final finns uppsatta på mässan för besökarna att se.

Workshops och föredrag
Varje år erbjuds 200 föredrag på tre olika scener under mässdagarna.

Nordiska Trädgårdar arrangeras i samarbete med FOR, FritidsOdlingens Riksorganisation.