Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Succén fortsätter - Årets balkong

 • Årets balkong

  Skapa din egen balkong till årets balkongutställning

  Årets Balkong på Nordiska Trädgårdar är en balkongutställning full av inspiration, kreativitet och nya idéer. Om du har tröttnat på din nuvarande balkong eller uteplats – besök inspirationsbalkongerna för att hämta inspiration, nya trender och konkreta idéer som du kan anpassa till hemmet, balkongen eller uteplatsen.

  När du som kreatör skapar din egen balkong är det en möjlighet för dig att marknadsföra dig själv och/eller ditt företag. Balkongutställningen är en unik marknadsföringsplats och ett tillfälle att visa vad du går för. Ta chansen att imponera på såväl besökare, som framtida kunder och jurymedlemmar.

 • Vem får skapa en balkong

  Alla är välkomna att anmäla sitt intresse. Balkongutställningen är en plats där du som kreatör visar upp din kreativitet men även en plats för besökaren att få med sig hem genomförbara förslag.

 • Årets balkong

  Varför ska du vara med

  Balkongutställningen är en av Nordiska Trädgårdars populäraste publikdragare. Med omkring 50 000 besökare blir din balkong en bra marknadsföringsplats där du stärker ditt varumärke, väcker intresse hos nya kunder och ger inspiration till besökarna.

 • Årets Balkong även en tävling

  Din balkong har möjlighet att vinna guld-, silver- eller bronsmedalj. En namnkunnig jury utser vinnaren på mässans första dag den 22 mars. Besökarna kan i sin tur rösta under hela mässperioden och prisutdelningen av besökarnas val sker på söndagen.

 • Årets balkong

  Årets tema

  Årets tema för Nordiska Trädgårdar är ”Mixa och maxa”. Du som kreatör och skapare av en balkong ska på egen hand tolka temat och skapa en balkong som andas Mixa och maxa!

  En trädgård ska vara lustfylld, rogivande men även underhållande. Den ska inspirera både till skratt och avkoppling. Det är även en plats där vi kan ta ut svängarna ordentligt med allt från träd och växter till vertikala odlingar och oväntade detaljer. Vi är fria att blanda nytt med gammalt och exotiskt med nordiskt. Oavsett om du har en liten balkong eller en stor trädgård – välkommen att mixa och maxa.

 • Det här ingår

  Om du väljer att delta med en balkong tillhandahåller Nordiska Trädgårdar en hörnmonteryta om 9 kvm. Montern innehåller vitmålade väggar, gråmålat trallgolv, armeringsnät som tak, eluttag och belysning i form av spotlights.

  Balkongen ska inspirera besökarna till eget skapande, därför är det viktigt att det i kreationen syns att det är en balkong. Nytt för i år är därför att alla balkonger ska ha en dörr och ett fönster förtryckt på mässväggen. Samma förutsättningar gäller för samtliga deltagare.

 • Intresseanmälan och mer information

  Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi ser fram emot din intresseanmälan så snart som möjligt för att vi och du ska kunna starta planeringen av din balkong.

  Maila ditt intresse till ansvarig projektledare Lina Eklund
  Lina.eklund@stockholmsmassan.se