Fyrås Trä & Impregnering AB

Vi finns i monter A18:40

Entreprenören och trädgårdsexperten Bosse Rappne kommer att medverka i Fyrås Trä´s monter under lördag och söndag. Bosse, som är känd bl.a. från TV4´s Äntligen Hemma och är en av Sveriges populäraste trädgårdsmästare, har ett passionerat intresse för trädgård och med sin uppfinningsrikedom och sitt utvecklande tänk har han funnit Fyrås Trä´s produkter oerhört användbara i olika trädgårds- och utomhusmiljöer.
En av produkterna som kommer att visas på mässan kallas för Skålat Byggtimmer och används bl.a. till stödmurar, terrasseringar, konstruktioner och avgränsningar. Fyrås Trä och Bosse Rappne kommer att kunna informera och inspirera hur man på flertalet sätt kan förvandla din trädgård till en välkomnande plats med hjälp av denna eller andra produkter från Fyrås Trä.

Fyrås Trä & Impregnering AB ligger 5km söder om Hammerdal och är familjeföretaget med 35 verksamma år, och som har växt till en av Sveriges största producenter av cylindersvarvade produkter. Kärnverksamheten består av svarvning och impregnering av enbart norrländsk fura till produkter för bl.a. stängsel, staket, avgränsningar och konstruktioner. Det breda produktutbudet säljs bl.a. via rikstäckande återförsäljare till Lant- och hästbruk, trädgård, lekplatser, park- och andra utomhusmiljöer.
Hitta oss på kartan

Kategorier

  • Utemiljö

Kontakt

Fyrås Trä & Impregnering AB

Fyrås 100 833 48  Hammerdal Sverige