Blomster & Bakverk

Välkommen till min värld av blomster och bakverk.

Jag älskar att dela med mig av det goda i livet och det vackra i vardagen. Med stämningsfulla bilder och recept vill jag ta dig med genom årets alla säsonger och bjuda på både bröd, bakverk och godsaker. Jag vill också inspirera dig till att baka med olika sorters mjöl, såväl klassiska som naturligt glutenfria. Att baka ska vara glädjefyllt och enkelt. Att det ska smaka gott för både öga och mage är en självklarhet!

Nu har jag gett ut min första bok, Blomster och bakverk (Bladh by Bladh) som i samband med trädgårdsmässan kan köpas till specialpris. Med ett 60-tal recept tar jag dig genom årets alla säsonger och sätter stämningen för varje årstid. Boken ska såklart främst användas i köket men kan lika gärna fungera som en fotobok. Till vardags hittar ni mig på bloggen Blomster & Bakverk där jag är är den som håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke.

Jag medverkar i Trädgårdsmorgon på Nordiska Trädgårdars facebooksida på torsdag och lördag och har med mig smakprov från boken. Jag pratar med Linda och Johan både om att baka med odlat liksom att baka och dekorera med ätbara blommor.

Recept på det som jag har med mig till växthuset publiceras på bloggen www.blomsterochbakverk.se i samband med respektive sändning. Hoppas det smakar!

Kategorier

  • Övrigt

Erbjudanden

  • Länk till produkten
  • Länk till produkten
  • Länk till produkten
  • Länk till produkten

Kontakt

Blomster & Bakverk

Getingvägen 22 184 34  Åkersberga Sverige