Flexigarden

Kategorier

 • Utemiljö

Bilder

 • Flexigarden Trican hink Cerise

  Flexigarden Trican hink Cerise Dubbelt så lätt - hälften så tung! Den ergonomiska Tricanhinken är konstruerad för att minimera slitage på axlar och armar. Den triangulära formen gör att den följer kroppens sida och blir därmed lättare att bära.

 • Odlingslåda svartbetsad trä

  Odlingslådor Corten Att odla grönsaker i odlingslådor blir mer och mer populärt då det är ett enkelt sätt att odla för både nybörjaren och trädgårdsmästaren. Nu erbjuder vi ett mer hållbart alternativ till den traditionella pallkragen i trä! En vacker odlingslåda som håller en livstid.

 • Regnvattentunna Mälaren

  Regnvattentunna Mälaren Ta hand om gåvan från ovan – samla regnvatten i en regntunna. Med en snygg och smart design samlar du regnvattnet som sedan kan användas för bevattning. Ur ett håll-barhetsperspektiv är det både ett enkelt och miljö- och klimatsmart sätt att spara vatten.

 • Planteringskant Corten

  Planteringskant Corten Vi tillverkar planteringskanter i tre olika material – corten, aluzink och svart (pulverlackad aluzink). Kanterna är 2 mm tjocka och finns i två olika höjder, 12 cm och 18 cm. Välj mellan bågformade delar, raka längder, skarv och justerbara hörn. Skapa olika former genom att kombinera de olika delarna.
  Böj kanten utmed en svängd gång eller en egen designad form. Skapa enkelt en cirkel genom att skruva samman fyra bågar för placering runt nytt eller befintligt träd eller buske.

 • Planteringskanter Svart

  Planteringskanter Svart Planteringskanterna förenklar trädgårdsarbetet genom att hålla jorden på plats i rabatten och borta från grus samtidigt som de ger ett välordnat intryck. De skyddar stam och plantering från trimmerns snöre. Välj mellan olika material, längder och former.

 • Ramspaljé

  Ramspaljé Stabil spaljé med vertikala alternativt horisontella trådar, för exempelvis ärtor, bönor, klematis och andra slingrande växter. Spaljén passar utmärkt i odlingslåda men kan också placeras helt fristående.

 • Utomhusmattor

  Utomhusmattor Härliga utomhusmattor perfekta för terassen, balkongen, växthuset eller uterummet som skapar en mer ombonad känsla.

 • Spaljé

  Spaljé Denna spaljé ger ett bra stöd åt klättrande och slingrande växter, såsom klätterhortensia, vildkaprifol och pipranka. De tre olika bredderna kan användas både fristående eller fästas mot vägg.

 • Buskstöd justerbart

  Buskstöd justerbart Buskstödet hjälper till att hålla grenarna från marken. Underlättar vid gräsklippning och ogräsrensning. Lämplig för buskar med brett/yvigt växtsätt, som exempelvis vinbärsbuskar, hortensior och dahlier.

 • Cortenkrukor

  Cortenkrukor Våra krukor är tillverkade i 2 mm cortenstål. Cortenstål är ett hållbart material, som efter cirka två år avstannar i sin rostning och bildar ett skyddande lager. Krukan har en härlig mörk rödbrun färg och väldigt god hållbarhet.

Erbjudanden

 • Länk till produkten

Kontakt

Flexigarden

Skruvgatan 12 333 33  Smålandsstenar Sverige
0371-51 09 00 www.flexigarden.se