Ateljé Susanne Arvidsson/ Maria Pauly Keramik

Vi finns i monter B05:10


Upplev en unik blandning av konst och hantverk vid trädgårdsmässan i Stockholm i mars 2024. Vi presenterar en exklusiv utställning där varje penseldrag och varje drejning berättar en historia. Upplev själv hur konsten och keramiken samspelar i harmoni.

Intill dessa färgglada tavlor hittar du Maria Paulys keramik, en samling som andas både funktion och skönhet. Maria, med sin unika förmåga att föra samman form och funktion, erbjuder en kollektion där varje bruksföremål är ett konstverk i sig. Från den lilla koppen till den stora urnan, varje objekt är skapat för att förgylla vardagen. Inspirerad av naturens mångfald, använder sig Maria av olika typer avstengodslera i varierande färger och strukturer för att skapa bruksföremål som berör både hjärta och själ. Hennes keramik finns även att betrakta på Konsthantverkarna i Örebro där hon är medlem.

Låt dig inspireras av den skönhet som uppstår när pensel möter lera. Våra verk är mer än bara objekt – de är en dialog med betraktaren, en inbjudan att uppleva och njuta av vardagens skönhet. Missa inte chansen att uppleva denna unika samling av konst och keramik på trädgårdsmässan i Stockholm. Vi ser fram emot att välkomna dig och dela med oss av vår passion för konst och hantverk.

Atelje Susanne Arvidsson :
Susanne Arvidsson är en konstnär med en passion för att skapa färgstarka och imponerande tavlor. Med en karriär som sträcker sig från ungdomsåren har Susanne utvecklat sin egen unika stil, som kan beskrivas som en kombination av impressionistisk och naivistiskt uttryck. Hennes målningar fångar ofta naturens skönhet, särskilt blommor, människor och då främst motiv från café eller barmiljöer och fåglar, som har varit ett konstant motiv genom åren. Återkommande favoritmotiv är i musikaliskt tecken, orkestrar med skönsjungande kvinnor, ibland någon man synlig, i en 60 tals miljö.

Susanne har uppnått framgång med ett flertal utställningar, inklusive en betydande debut på det välrenommerade Galleri Z i Närkes distrikt. Hennes konst har lockat besökare från när och fjärran och har även blivit uppmärksammad av konstföreningar runt om i landet.

Idag arbetar Susanne heltid som konstnär och erbjuder sina färgglada och unika tavlor till salu. Hennes konstverk kan bli ett fantastiskt tillägg till både privata hem och offentliga utrymmen. Om du är intresserad av att köpa en konstnärlig skatt från Susanne Arvidsson, kontakta henne gärna för mer information.

Så här beskriver Maria sitt företag: - Jag vill att min keramik ska förgylla vardagen från den lilla koppen till den stora urnan. Keramiken ska användas och njutas av. Med naturen och olika miljöer som inspiration både drejar och bygger jag bruksföremål och dekorativa skulpturala vaser och former. Jag jobbar mest i stengodslera i olika färger och strukturer.
Hitta oss på kartan

Varumärken

 • Atelje Susanne Arvidsson tavlor, Maria Pauly keramik bruks och konstföremål

Kategorier

 • Hantverk

Produkter

 • Oljemålning på linneduk

  Oljemålning på linneduk Oljemålning på linneduk

 • Blomstergrodor

  Blomstergrodor Blomstergrodor i olika vackar möster och färger. Underbart att ha till alla vårens och sommarens blommor att göra blomsterarrangemang med

 • Tulpaner

  Tulpaner målad på linneduk uppspänd på kilram 100 x 120 cm Länk till produkten »

 • Små vaser

  Små vaser Olika små vaser där varje vas är unik, ingen är den andra lik. Underbara att sätta små blommor i till dukningen, på bänken eller kanske på toaletten. Perfekt till att ha små sticklingar i.

 • Upptäck Unika Tavlor för Varje Hem -“Vårens Flämtande Andetag”

  Upptäck Unika Tavlor för Varje Hem -“Vårens Flämtande Andetag” oljemålning på duk inklusive ram Länk till produkten »

 • Urna ur serien "Strand"

  Urna ur serien "Strand" En härlig unik urna byggd i en stendodslera med ett vackert rinn av en vit tenn glasyr. Det vita rinnet är som det skummande vattnet på den blöta stranden. Vacker bara som den är eller med ett stort fång med solrosor kanske...

 • As It Was

  As It Was Tavla för hem och offentlig miljö

  Tavlan är målad på duk på kilram av hög kvalitet som alltid när det gäller mina tavlor och mina produkter överhuvudtaget.

  Storlek 80 x 100 cm. Titel – As It Was

  Tavla för hem och offentlig miljö” är ett konstverk som förenar abstrakt konst med en modern och rå estetik. Målningens rosa nyanser, varma bruna toner och subtila gråa skiftningar skapar en harmonisk palett som genomsyrar hela verket. Det som verkligen fångar betraktarens uppmärksamhet tror jag är det diskreta inslaget av turkos färgton, som fungerar som en magnet för ögonen och ger en överraskande touch till kompositionen.
  Länk till produkten »

 • Koppar

  Koppar Koppari olika storlekar, former och färger. Passar både kaffe och te, ett måste till våren!

 • Tantaluring i regnväder

  Tantaluring i regnväder

  Unik konsttavla till salu – Titel – Tantaluring en regning dag är en liten originalmålning som är 18x 24 cm målad på linneduk uppspänd på kilram.

  Mitt i ett grått och regnigt Sverige sommar 2023 skapas en tavla som får betraktaren att le och minnas den typiska vardagen. Tavlan, som kallas “Tantaluringen – En Regnig Dag”, skildrar en tant i gröna regnkläder som äventyrar sig ut på en shoppingtur mitt i det regniga kaoset.
  Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

Ateljé Susanne Arvidsson/ Maria Pauly Keramik

Ekersgatan 4B 703 42  Örebro Sverige