Axlings Linne AB

Vi finns i monter C12:59

“För mig står linet för det perfekta förhållandet. Det är naturligt, ärligt, värmande, svalkande och framförallt hållbart. Inget åldras vackrare!”
Fredrik Axling

I vårt sortiment hittar du produkter för alla dina behov – från dukar, löpare, handdukar, servetter till kuddar, badhanddukar och necessärer. Vi hoppas att du kommer att njuta av vårt lin och våra produkter så mycket som vi gör!
Hitta oss på kartan

Produkter

 • Duk Träda grön

  Duk Träda grön Duken Träda grön är tillverkad i 100% förtvättat lin. En lugn men färgglad bas, perfekt till alla slags dukningar – både nedtonade och färgrika. Duken finns i två storlekar 138×250 cm samt 138×320 cm Länk till produkten »

 • Långlöpare Vändteg benvit-grön

  Långlöpare Vändteg benvit-grön Axlings långlöpare Vändteg benvit-grön är tillverkad i 100% förtvättat lin. 42x250cm. Mönstret i klassisk boltsterrand är tryckt i 4 färgställningar – benvit-natur, benvit-brun, benvit-grön och benvit-marin. Länk till produkten »

 • Handduk Gästabud benvit-natur

  Handduk Gästabud benvit-natur Kökshandduk Gästabud benvit-natur i 100% lin, 50×70 cm. Perfekt som glashanddukar, eller varför inte som generösa servetter? Serien gästabud kommer i kökshanddukar och pappservetter i färgerna benvit-natur, benvit-brun, benvit grön och benvit-marin. Länk till produkten »

 • Löpare Linåker benvit-marin

  Löpare Linåker benvit-marin Löpare i 100% förtvättat lin, 44x140 cm. Mönstret i stilrena ränder men inspiration från jordbruksfälten är tryckt i 4 färgställningar – natur, grön, brun och marin. Serien Linåker består av kuddvar, handdukar och löpare. Länk till produkten »

 • Kuddvar Träda brun

  Kuddvar Träda brun

  Axlings kuddvar Träda brun är tillverkade i 100% förtvättat lin. Storleken är 43×43 cm och en innerkudde 50×50 cm passar, och ger intrycket av en välfylld kudde. Denna kollektion är en perfekt lugn men färgglad bas. Passar i alla hem. Träda är inspirerat från fälten när de ligger i träda “vilar”. Träda kommer i kuddvar och dukar i färgerna natur, brun, grön och marin. Länk till produkten »

 • Kuddvar Vändteg benvit-natur

  Kuddvar Vändteg benvit-natur Axlings kuddvar Vändteg benvit-natur är tillverkade i 100% förtvättat lin. Mönstret i klassisk boltsterrand är tryckt i 4 färgställningar – benvit-natur, benvit-brun, benvit-grön och benvit-marin. Storleken är 38×60 cm och passar i våra 40×60 cm innerkuddar i dun. Länk till produkten »

 • Kuddvar Linåker benvit-grön

  Kuddvar Linåker benvit-grön

  Axlings kuddvar Linåker benvit-grön är tillverkade i 100% förtvättat lin. Storleken är 43×43 cm och en innerkudde 50×50 cm passar, och ger intrycket av en välfylld kudde. Länk till produkten »

Filmer

Erbjudanden

 • Länk till produkten

Kontakt

Axlings Linne AB

Nordqvists väg 4 136 49  Vega Sverige
+46 8 550 801 11 www.axlings.se