Nordiska Trädgårdar

Trädgårdsmorgons höstavsnitt

Den 25 september släpptes Trädgårdsmorgons höstavsnitt. Följ med Linda Schilén och Johan Munter när de fokuserar på höstens alla härligheter tillsammans med flera gäster. Ett program fyllt av inspiration och tips för trädgård, odling och växter!

Välkommen till Trädgårdsmässan

31 mars-3 april 2022

Välkommen till Nordens största trädgårdsmässa - den perfekta platsen för alla trädgårds-, växt- och odlingsentusiaster! Träffa utställare, rådgivare och profiler inom trädgårdsvärlden och inspireras av utställningar, seminarier och aktiviteter där du som besökare får lära dig av experter. Här kan du under fyra dagar handla allt till trädgården, balkongen, kolonilotten, odlingen och utemiljön samt få med dig massor av ny kunskap och idéer för hem och trädgård.

Trädgårdsmorgon

Den 25-28 mars sändes Trädgårdsmorgon på vår Facebooksida med Linda Schilén & Johan Munter som programledare. Programmen finns att se i efterhand, välkomna att inspireras!

Se programmen här ➔

Bli utställare

Boka ditt deltagande på Nordens största trädgårdsmässa med närmare 50 000 besökare under fyra mässdagar. Skicka en intresseanmälan eller kontakta en säljare direkt.

Läs mer här

I samarbete med