Nordiska Trädgårdar

Välkommen till Trädgårdsmässan

Digitalt event 25-28 mars 2021

Välkommen till mötesplatsen för alla trädgårds- och odlingsentusiaster! I år ställer Trädgårdsmässan om till ett digitalt event tillsammans med samarbetspartnern Fritidsodlingens Riksorganisation (FOR). Det blir digitala föredrag, program med intervjuer, samtal och utmärkelser, möjlighet att träffa utställare digitalt och mycket mer!

Digitalt event i tre delar

Trädgårdsmorgon

Vi har vidareutvecklat förra årets genomförande av livesändningen! I år sänds ett program på 60 minuter varje morgon kl. 09 den 25-28 mars på vår Facebooksida. Det blir intervjuer, samtal, inspiration, nyheter och presentation av utmärkelser med Linda Schilén & Johan Munter som programledare.

Föredragsprogram

Ett fullspäckat föredragssprogram online arrangerat av FOR (Fritidsodlingens Riksorganisation) med omkring 100 föredrag med fokus på kunskap och inspiration.

För endast 160 kronor får du tillgång till alla föredrag under elva dagar med start 25 mars! Mer information kommer snart.

Trädgårdsträffen

Träffa utställarna här på hemsidan! Handla i deras webbutiker, hitta erbjudanden, se filmer, bilder och information om utställaren.

Ni har även möjligheten att ställa frågor och få personlig rådgivning av utställaren via Zoom-möten.

Till Trädgårdsträffen ➔

Yrkesseminarier

För dig som är verksam inom trädgård, park och landskap arrangerar FOR fem digitala yrkesseminarier 22-26 mars. Tillsammans med flera samarbetspartner delger duktiga föreläsare sin kunskap baserad på forskning såväl som gedigen erfarenhet. Anmäl dig senast 15 mars.

Läs mer & anmäl dig här ➔

I samarbete med

Huvudpartner

Partner

Samarbetspartner