Nordiska Trädgårdar
Köp dina biljetter här >>

Välkommen till

Trädgårdsmässan 26-29 mars 2020

Trädgårdsmässan, Nordiska Trädgårdar, är den största och populäraste trädgårdsmässan i Norden. Här finns inspirationsutställningar och seminarier med experter, trädgårdsprofiler och inspiratörer. Som besökare kan du handla allt till trädgården, balkongen, kolonilotten och utemiljön och få med dig hem den rådgivning du behöver.

Trädgårdsmässan arrangeras i samarbete med FOR, FritidsOdlingens Riksorganisation.

Öppettider

Torsdag till söndag:

09.00 - 18. 00

Exklusiv föreläsning

Tillsammans firar odlarprofilerna Börje Remstam och Sara Bäckmo 50 år i sina trädgårdar i år. Tillsammans håller de en exklusiv föreläsning med praktiska tips om täckodling och svarar på publikens frågor.

Läs mer om föreläsningen här

Blomlabbet

Var med på en jordnära workshop och lär dig skapa blomsterarrangemang, sticklingsföröka dina krukväxter, fläta växtstöd och mer! Tillsammans med inspirerande och kunniga trädgårdsprofiler får du skapa, lära dig nytt och pyssla.

Årets workshops i Blomlabbet

Sticklingbytardag

Förra årets succé är tillbaka! Missa inte möjligheten att komma in gratis under vår sticklingbytardag på söndag 29 mars genom att ta med dig minst tre rotade sticklingar.

Så funkar Sticklingbytardagen

Bli utställare

Boka ditt deltagande på Nordens största trädgårdsmässa med närmare 57 000 besökare under fyra mässdagar. Skicka en intresseanmälan eller kontakta en säljare direkt.

Boka deltagande till 26-29 mars 2020

Yrkesseminarier

För dig som jobbar i branschen! Här kan du anmäla dig till yrkesinriktade seminarier som erbjuds 26-27 mars.

Läs mer och anmäl dig här

SM i Fågelholk 2020

SM i fågelholk är en tävling för grundskole- och gymnasieklasser. Utöver guld-, silver och bronsholk delas det ut ett specialpris till den klass som har gjort stor nytta för fåglarna.

Läs mer om tävlingen här

Skapa en idéträdgård

När du skapar en idéträdgård når du våra 57 000 besökare och får ett unikt tillfälle för marknadsföring på plats och publicitet i Nordiska Trädgårdars kanaler.

Jag vill veta mer

Skapa en balkong

När du skapar en balkong når du våra 57 000 besökare och får ett unikt tillfälle för marknadsföring på plats och publicitet i Nordiska Trädgårdars kanaler.

Jag vill veta mer

Hur miljövänliga är svenska trädgårdar?

Hur miljövänliga är svenska trädgårdar? Hjälp Fritidsodlingens Riksorganisation, FOR att ta reda på det genom att svara på den här webbenkäten. Resultatet presenteras på Nordiska Trädgårdar 2020.

Svara på undersökningen här

Årets tema 2020

Årets tema: "I takt med att vintern rasar växer hoppet om en ljus framtid. Det sprätter och knäpper i mark och grenar. Livet vänder tillbaka.."

Läs mer om temat här

Missa inga nyheter!

Håll mig uppdaterad på Trädgårdsmässans nyheter, aktiviteter och biljettsläpp.

Samarbetspartner