Nordiska Trädgårdar

Här kan du se livesändningen!

Torsdagen 26/3 livesände vi utvalda godbitar från mässan på Facebook! Upplev sändningen med bla. avtäckningen av Årets Pelargon, intervjuer och reportage samt massor av tips och trix.

Se sändningen här!

Trädgårdsmässan kommer inte att genomföras på utsatt datum

Stockholmsmässan kommer inte att genomföra Nordiska Trädgårdar 26-29 mars 2020

Detta mot bakgrund av regeringsbeslutet om att begränsa större folksamlingar i syfte att minska risken för spridning av COVID-19.
Säkerhet och hälsa fortsätter vara vår högsta prioritet och detta beslut är en försiktighetsåtgärd för att skydda vårt samhälle. Självfallet är det ytterst beklagligt att både besökare och utställare påverkas av det här.

Återbetalning av biljetter köpta online
Du som köpt biljett online kommer få dina pengar återbetalda automatiskt inom tre veckor, oavsett om du betalat med kort eller Swish. Du behöver inte agera för att få dina pengar återbetalda.

Information Covid-19

Senaste nytt om Covid-19.

Läs mer här

Livesändning på Facebook 26 mars

Vi livesänder för första gången utvalda godbitar från Trädgårdsmässan på Facebook den 26 mars med start kl. 08.45 - missa inte det!

Läs mer här

Utställarerbjudanden

Här kan du se alla härliga och fantastiska erbjudanden som våra utställare har.

Se erbjudandena här

Bli utställare

Boka ditt deltagande på Nordens största trädgårdsmässa med närmare 50 000 besökare under fyra mässdagar. Skicka en intresseanmälan eller kontakta en säljare direkt.

Läs mer här

SM i Fågelholk 2020

SM i fågelholk är en tävling för grundskole- och gymnasieklasser. Utöver guld-, silver och bronsholk delas det ut ett specialpris till den klass som har gjort stor nytta för fåglarna.

Läs mer om tävlingen här

Hur miljövänliga är svenska trädgårdar?

Hur miljövänliga är svenska trädgårdar? Hjälp Fritidsodlingens Riksorganisation, FOR att ta reda på det genom att svara på den här webbenkäten. Resultatet presenteras på Nordiska Trädgårdar 2020.

Svara på undersökningen här

Årets tema 2020

Årets tema: "I takt med att vintern rasar växer hoppet om en ljus framtid. Det sprätter och knäpper i mark och grenar. Livet vänder tillbaka.."

Läs mer om temat här

Missa inga nyheter!

Håll mig uppdaterad på Trädgårdsmässans nyheter, aktiviteter och biljettsläpp.

Samarbetspartner