Nordiska Trädgårdar

Trädgårdsmorgons höstavsnitt 25/9

Missa inte Trädgårdsmorgons höstavsnitt på lördag 25 september klockan 09! I närmare två timmar får vi följa med Linda Schilén och Johan Munter när de tillsammans med gäster bjuder oss på inspiration och tips inför den stundande och vackra hösten.

Välkommen till Trädgårdsmässan

31 mars-3 april 2022

Välkommen till Nordens största trädgårdsmässa - den perfekta platsen för alla trädgårds-, växt- och odlingsentusiaster! Träffa utställare, rådgivare och profiler inom trädgårdsvärlden och inspireras av utställningar, seminarier och aktiviteter där du som besökare får lära dig av experter. Här kan du under fyra dagar handla allt till trädgården, balkongen, kolonilotten, odlingen och utemiljön samt få med dig massor av ny kunskap och idéer för hem och trädgård.

Trädgårdsmorgon

Den 25-28 mars sändes Trädgårdsmorgon på vår Facebooksida med Linda Schilén & Johan Munter som programledare. Programmen finns att se i efterhand, välkomna att inspireras!

Se programmen här ➔

Bli utställare

Boka ditt deltagande på Nordens största trädgårdsmässa med närmare 50 000 besökare under fyra mässdagar. Skicka en intresseanmälan eller kontakta en säljare direkt.

Läs mer här

I samarbete med