Odling tv

OdlingsTV sänder live från Nordiska Trädgårdar

Med OdlingsTV kan du ta del av Nordiska Trädgårdars utbud såväl på plats som i soffan när du kommit hem. I OdlingsTVs studio på entrétorget kan du slå dig ner och lyssna på din favoritprofil.

För femte året i rad är webbtv-kanalen OdlingsTV partner till Nordiska Trädgårdar. De sänder från mässan alla dagar och du kan slå dig ner i deras studio på entrétorget och lyssna på intervjuer eller kanske själv få svara på några frågor?

– Vi har filmat mer och mer för varje år vi varit med och i år blir inget undantag. Dessutom kommer vi ha fler livesändningar än någonsin, vilket gör att trädgårdsintresserade som inte har möjlighet att komma till mässan kan följa med hemifrån, berättar Jessica Lyon på OdlingsTV och fortsätter:

– Vi pratar om allt som rör mässan, odling och trädgård. Det blir diskussioner om aktuella ämnen och en massa härlig inspiration från olika odlare. Självklart hittar du också alla mässans trädgårdskändisar hos oss. I programmet på plats ser du vilken tid det är dags för din favorit.

Du kan redan nu hitta OdlingsTV på www.youtube.com/OdlingsTV. Från förra årets mässa finns klipp om allt från e-plantor till hur du lyckas med aprikoser. Du kan också inspireras av rundturer i förra årets idéträdgårdar.
– En perfekt uppvärmning för helgen på Stockholmsmässan, menar Jessica Lyon.

Ttitta och prenumerera gratis på OdlingsTV här »