Årets balkong

Designa din egen balkong och inspirera besökarna

Vill du skapa din egen inspirationsbalkong på Trädgårdsmässan? Vi söker dig som är kreativ, gillar växter och som vill inspirera våra besökare.
Årets Balkong på Trädgårdsmässan är en balkongutställning full av inspiration, kreativitet och nya idéer. Här kan du som kreatör visa upp nya trender och ge besökarna förslag på hur de själva kan göra med sin balkong eller uteplats. Att skapa en balkong är för dig ett tillfälle att marknadsföra dig och/eller ditt företag och få publicitet på Trädgårdsmässans webbplats och sociala medier.
Ta chansen att imponera på såväl besökare, som framtida kunder och jurymedlemmar.

 

Balkonger från tidigare år

Att skapa en balkong

Vem får skapa en balkong?
Alla är välkomna att anmäla sitt intresse. Sedan väljer Nordiska Trädgårdar ut de som får bygga sin balkong. Urvalet sker löpande så vänta inte.
 
Därför ska du vara med 
•  Balkongutställningen är en av Trädgårdsmässans populäraste publikdragare. 
•  Med omkring 40 000 besökare blir din balkong en bra marknadsföringsplats där du stärker ditt varumärke, väcker intresse och ger inspiration till besökarna. 
•  När du skapar en balkong får du även publicitet på mässans webbplats och sociala medier. 

Årets balkong även en tävling 
Din balkong har möjlighet att vinna guld-, silver- eller bronsmedalj. En namnkunnig jury utser vinnarna på mässans första dag. Besökarna kan i sin tur rösta under hela mässperioden och prisutdelningen av besökarnas val sker efter mässan. 

 
 

Intresseanmälan och praktisk information

Det här ingår
Om du väljer att delta med en balkong tillhandahåller Trädgårdsmässan en hörnmonteryta om 8 kvm. Montern innehåller vitmålade väggar, gråmålat trallgolv, armeringsnät som tak, eluttag och belysning i form av spotlights. Balkongen ska inspirera besökarna till eget skapande, därför är det viktigt att det i kreationen syns att det är en balkong. Därför har även alla balkonger en dörr och ett fönster placerat på väggen. Samma förutsättningar gäller för samtliga deltagare.

Intresseanmälan och mer information
Vi ser fram emot din intresseanmälan så snart som möjligt, men senast den 20 januari. Urvalet sker löpande som vi får in anmälningar. Så vänta inte!

Maila din intresseanmälan till ansvarig projektledare Åsa Bard Talborn. 
 
1. Vi vill veta ditt namn och eventuellt företag du representerar. 
2. Beskriv kort vad du vill göra för typ av balkong, tema, växter, utseende etc.
3. Bifoga gärna med någon inspirationsbild eller skiss.

Har du frågor gällande balkongutställningen kontakta Åsa Bard Talborn

Välkommen med din intresseanmälan!

Årets balkonger tidigare år

Se vilka som vann utmärkelsen Årets balkong tidigare år på Trädgårdsmässan.

Se tidigare balkonger här