Boka monter på Trädgårdsmässan

Allt du behöver veta

Här hittar du anmälan, prisuppgifter och information om digitala montern och marknadsföringsmöjligheter. Välkommen att skicka en intresseanmälan eller kontakta en säljare direkt.

 • Anmälan och prisuppgifter

  Välkommen att boka din monter till trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar 26-29 mars 2020.

  Datum: 26-29 mars 2020

  Priser 2020
  Expostart inkl. Företagsprofil Online & försäkring: 4 095 kr
  1 - 49 kvm, 1145 kr/kvm
  50 kvm - , 1050 kr/kvm

  (Alla priser exkl. moms)

 • Besökarstatistik

  Nordiska Trädgårdar har under en serie av år genomfört undersökningar bland besökare som deltar på mässan. Undersökningen används för att utveckla och anpassa mässan efter besökarnas önskemål.

  Ta del av sammanställningarna här »

 • Nöjda utställare på Trädgårdsmässan

  Ta del av intervjuer med nöjda utställare för att se varför de väljer att ställa ut på Trädgårdsmässan.

  Läs intervjuerna här »

 • Företagsprofil online

  Företagsprofil Online (fd Digitala Montern)

  Med Företagsprofil Online får du ett effektivt verktyg där du som utställare har möjlighet att visa ditt företag online! Försäkra att besökare och journalister lär känna ditt företag - inför, under och efter eventets gång.

  Missa inte möjligheten att visa upp ditt företag online! Du får din egen företagsprofil på eventets hemsida tillsammans med monternummer och länk till kartan vilket gör det enklare för besökare att hitta dig. Genom Företagsprofil Online visas din logotyp i listan över deltagande företag online samt att företagets varumärken blir synliga, sökbara och ökar exponeringen och affärsmöjligheterna.

  Förutom detta så får du också möjlighet att visa dina produkter/tjänster online, lyfta fram mässunika erbjudanden samt möjlighet att publicera pressmeddelanden. Ladda även upp inspirerande bilder, filmer och texter som beskriver ditt företag och dina produkter. Företagsprofil Online ingår för alla utställare.

  Skapa och redigera din Företagsprofil online i Event Planner »

 • Digitala skyltar

  Sprid ditt budskap

  Vi ger dig möjligheten att lyfta ditt varumärke under en av våra mest välbesökta mässor. Passa på att visa upp ditt erbjudande för mässans alla besökare, och gör det brett!

  Med hjälp av våra reklamlösningar når du besökarna på väg till, under och på väg från mässan. På så sätt kan du sticka ut lite extra och se till att så många som möjligt får ta del av ditt erbjudande.

  - Våra reklamlösningar består av Eurosize, vepor och digitala skyltar anpassade efter dina behov.
  - Vill du synas i anslutning till restauranger, toaletter eller kassor? Vi har färdiga lösningar som hjälper dig få maximal spridning av ditt budskap.

   

  För mer information om digitala skyltar, kontakta en säljare.