Boka monter på Trädgårdsmässan

Allt du behöver veta

Här hittar du anmälan, prisuppgifter och information om digitala montern och marknadsföringsmöjligheter. Välkommen att skicka en intresseanmälan eller kontakta en säljare direkt.

 • Anmälan och prisuppgifter

  Välkommen att boka din monter till trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar 26-29 mars 2020.

  Anmälan för att bli utställare
  Anmälningsblankett Nordiska Trädgårdar 2020 (ladda ner skrivbar pdf) »

  Enkel: 26-29 mars 2020
  Kombi
  : 26-29 mars 2020, 25-28 mars 2021, 31 mars-3 april 2022

  Priser 2020 - Enkel
  Expostart inkl. Företagsprofil Online & försäkring: 4 095 kr
  1 - 49 kvm, 1145 kr/kvm (2019 års pris: 1125 kr/kvm)
  50 kvm - , 1050 kr/kvm (2019 års pris: 1030 kr/kvm)
  (Alla priser exkl. moms)

  Priser 2020 - Kombi:
  1 - 49 kvm, 1090 kr/kvm (2019 års pris: 1070 kr/kvm)
  50 kvm - , 995 kr/kvm (2019 års pris: 975 kr/kvm)

 • Besökarstatistik

  Nordiska Trädgårdar har under en serie av år genomfört undersökningar bland besökare som deltar på mässan. Undersökningen används för att utveckla och anpassa mässan efter besökarnas önskemål.

  Ta del av sammanställningarna här »

 • Nöjda utställare på Trädgårdsmässan

  Ta del av intervjuer med nöjda utställare för att se varför de väljer att ställa ut på Trädgårdsmässan.

  Läs intervjuerna här »

 • Digitala Montern

  Digital Monter - när du vill nå dina besökare

  Med den digitala montern får du ett effektivt verktyg som försäkrar dig att besökare och journalister lär känna ditt företag - inför, under och efter eventets gång.

  Missa inte möjligheten att visa upp ditt företag online! Förutom information om ditt företag - så har du dessutom möjlighet att lägga in ditt företags mässerbjudanden och aktiviteter som du erbjuder under eventet. Dessa samlas tillsammans med alla mässerbjudanden och aktiviteter som eventet och de övriga utställarna har på eventets webbplats och app. Din monter blir nu lättare att hitta för besökarna som laddar ner vår app, som bland annat visar vägen till din monter.

  Det här ingår i den digitala montern:

  • Företagsnamn och kontaktuppgifter. Namnet blir synligt men också sökbart via sökmotorer (så som exempelvis Google) men också via vårt egna sökverktyg på eventets webbplats.

  • Ditt monternummer blir synligt, till det medföljer en länk till en karta över lokalen du ställer ut i. På detta vis blir det enkelt för besökarna att lokalisera var i lokalen din monter finns.

  • Dina varumärken blir synliga och självfallet också sökbara. Detta ökar ditt företags exponering och ger dig större affärsmöjligheter. Du kan också lägga upp och göra dig sökbar via ett flertal olika produktkategorier på eventets webbplats.

  • Egna mässerbjudanden och aktiviteter som du kan använda för att locka besökare till din monter. Utöver att visas i din digitala monter samlas de tillsammans med eventets och övriga utställares erbjudanden och aktiviteter via huvudmenyn.

  • Möjlighet att ladda upp inspirerande bilder, filmer, texter och länkar samt pressmeddelanden.

  Pris: 595 kr (exkl. moms).

  För ytterligare information se pdf eller kontakta Eventservice på telefon 08-749 44 44.

 • Digitala skyltar

  Sprid ditt budskap

  Vi ger dig möjligheten att lyfta ditt varumärke under en av våra mest välbesökta mässor. Passa på att visa upp ditt erbjudande för mässans alla besökare, och gör det brett!

  Med hjälp av våra reklamlösningar når du besökarna på väg till, under och på väg från mässan. På så sätt kan du sticka ut lite extra och se till att så många som möjligt får ta del av ditt erbjudande.

  - Våra reklamlösningar består av Eurosize, vepor och digitala skyltar anpassade efter dina behov.
  - Vill du synas i anslutning till restauranger, toaletter eller kassor? Vi har färdiga lösningar som hjälper dig få maximal spridning av ditt budskap.

   

  För mer information om digitala skyltar, kontakta en säljare.