Nordiska trädgårdar

30 mars–2 april 2023

Bli utställare på Trädgårdsmässan

Trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar är den största och populäraste trädgårdsmässan i Norden med fler än 55 000 besökare under fyra mässdagar. Här fokuserar vi på rådgivning, blomstrande inspiration och ett brett sortiment av produkter och tjänster inom trädgård, odling, uterum och mer.

Missa inte möjligheten att bli en del av vår blomstrande trädgårdsmarknad som lockar tusentals besökare varje år och där du får möjligheten att träffa gamla som nya kunder i personliga möten.

Intresseanmälan & priser

Vad roligt att du är intresserad av ett deltagande på Trädgårdsmässan! Gör din intresseanmälan här samt se alla prisuppgifter och mer information om deltagande.

Till anmälan och priser

Sälj & skapa relationer

Hit kommer besökare som är intresserade av trädgård, växter och odling och som vill prata med experter, få rådgivning, testa produkter och framför allt handla. Här kan du som utställare sälja produkter och tjänster samt skapa relationer med nya kunder.

Läs mer om mässan

Produkter & tjänster

Besök Utställarportalen där webbshoppen finns – här kan du se våra monterlösningar och bläddra bland produkter och tjänster som du kan beställa till din monter. I Utställarportalen finns allt du som bokad utställare behöver för ett lyckat deltagande.

Utforska webbshoppen

Vi svarar gärna på dina frågor!

Säljare

Josefine Jansheden

+46 8 749 42 30

Säljare

Marica Nordqvist

+46 8 749 42 47