Nordiska trädgårdar

31 mars-3 april 2022

Bli utställare på Trädgårdsmässan

Trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar är den största och populäraste trädgårdsmässan i Norden med fler än 55 000 besökare under fyra mässdagar. Här fokuserar vi på rådgivning, blomstrande inspiration och ett brett sortiment av produkter och tjänster inom trädgård, odling, uterum och mer. Till Nordiska Trädgårdar kommer besökare som är intresserade av trädgård, växter och odling och som vill prata med experter, få rådgivning, testa produkter och handla. Här kan du som utställare sälja och skapa relationer med nya kunder.

Missa inte möjligheten att bli en del av vår blomstrande trädgårdsmarknad som lockar tusentals besökare varje år och där du får möjligheten att träffa gamla som nya kunder i personliga möten. Här finns – förutom 350-400 utställare – inspirationsutställningar, seminarier och workshops med experter, trädgårdsprofiler och inspiratörer för besökarna som kommer hit för en härligt inspirerande dag med shopping och rådgivning.

Som utställare på Stockholmsmässan måste du kunna visa upp ett giltigt vaccinationsbevis mot Covid-19 samt giltig legitimation. Läs mer här!

Välkommen till Trädgårdsmässan på Stockholmsmässan

Vi svarar gärna på dina frågor!

Säljare

Josefine Jansheden

+46 8 749 42 30

Säljare

Marica Nordqvist

+46 8 749 42 47