Ozonetech

Ozonetech

Ozonetech ställer ut på Nordiska Trädgårdar för fjärde gången och räknar med att som vanligt göra succé med sin produkt Vädra.

–     Det är en apparat som tar bort obehagliga lukter orsakade av exempelvis mögel, men också den där typiska ”sommarstugeluften”. Detta gör den genom att omvandla luftens syre till ozon som i sin tur tar död på organiska partiklar i luften och därmed odören, förklarar företagets säljare Börje Ekfeldt som alltid är med på mässorna.

Säljer ni mycket av Vädra på Nordiska Trädgårdar?
–    Både där och på andra mässor som exempelvis Hem, villa & bostadsrätt. Vädra är bara 25 centimeter lång och två kilo tung så den är lätt att ta med sig. Men många besökare tar såklart också en broschyr och återkommer senare.

Ser du några andra fördelar med att ställa ut på Nordiska Trädgårdar?
–    För oss är det en fördel att ställa ut i den lite mindre B-hallen där det är lugnare och dit många besökare kommer för att pusta ut en smula. Vi får lite mer tid med kunden, vilket behövs för att vi ska hinna förklara vad Vädra handlar om.

Vad har du att säga till andra utställare som funderar på Nordiska Trädgårdar?
–    Har du en produkt som passar för besökarna där, som gillar trädgård och ofta har sommarstuga, så är det ett mycket bra ställe att visa upp sig på. Jag skulle vilja påstå att det är den bästa publika mässan, för vår del i alla fall.

Intervjun gjordes i januari 2018, inför Nordiska Trädgårdar 22-25 mars 2018.