Yrkesseminarium FOR 2020

Yrkesseminarier 26-27 mars

Välkommen att anmäla dig till yrkesinriktade seminarier

FOR, Fritidsodlingens Riksorganisation, arrangerar fem yrkesseminarier med olika teman under Trädgårdsmässan och genomförs tillsammans med flera samarbetspartners. Duktiga föreläsare delger sin kunskap baserad på forskning såväl som gedigen erfarenhet.

Yrkesseminarier för vem?
Seminarierna berör olika kunskapsområden inom trädgård, park och landskap och riktar sig till en bred yrkeskår; från kyrkogårdspersonal, parkförvaltare, trädgårdsarbetare, trädgårdsmästare och landskapsarkitekter till trädgårdsanläggare och rådgivare, planerare och beställare inom såväl den offentlig som den privata sektorn. Även odlare, producenter, naturvårdare och kommunekologer berörs av årets seminarier.

Sista anmälningsdag är 10 mars, och eventuella restplatser säljs vid dörren.

Här hittar du hela seminarieprogrammet »

Priser

Ett seminarium inklusive fika och inträde till Trädgårdsmässan: 1 390 kr/per seminarium
Ingen moms debiteras. Betalning via kort, swish eller faktura som skickas till din mejladress eller som e-faktura om du uppger rätt GLN-kod. Anmälan är bindande.

Paketpris för heldag om Hållbar växtanvändning fredag 27 mars: 2 190 kr.
Bokas tillsammans, ej var för sig.

Som student och press får du 400 kr i rabatt per seminarium. Ange rabattkod Student respektive Press i anmälan. Styrkes på plats med student- eller presslegimation.

Bekräftelse- och biljettkod till mässan skickas ut via e-post. Ange fullständig faktureringsadress och ref.nr om det behövs, så fakturan till ditt företag blir korrekt. Det räcker att du fyller i fakturaadressen en gång om du bokar för flera personer. Men allas personuppgifter ifylles för varje bokning.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar i programmet. Mer information om anmälan, faktura och biljett finns via anmälningslänken i knappen nedan.

Vid frågor om anmälan och platser, kontakta Lise-Lotte Björkman på FOR:
070-29 33 085, lise-lotte.bjorkman@for.se

Anmäl dig här

Seminariepartner