Studio Sterner AB

Grönt är skönt - inredning och design som gör nytta!

Studio Sterner erbjuder hållbara svenska material tillverkade av lokala hantverkare med en design som tillsammans med gröna växter ger en frisk och positiv upplevelser i rummet. Studio Sterner erbjuder också inredningskonsultation som ger kraft och energi för en hållbar och hälsosam livsstil.

Studio Sterner är en kreativ studio som erbjuder möbeldesign och inredningskonsultation, en webshop samt konton på instagram, facebook och pinterest och startades 2020 av Maria Sterner.

Målet med Studio Sterners design är att ta fram en liten kollektion möbler som ger växterna en naturlig och självklar plats i våra hem.
Syftet med möbelkollektionen är att föra in växternas positiva hälsoeffekter inomhus, som rening av och förhöjning av fukthalten i inomhusluften, kort sagt bidra till ett inomhusklimat som gör människor lyckligare, friskare och mer kreativa.

Bilder

  • Piedestal VIVO

    Piedestal VIVO En piedestal med integrerad vit kruka som tillhör Studio Sterners kollektion möbler som ger växterna en naturlig och självklar plats i våra hem. Material: Obehandlad furu och vit/svart kruka i keramik Storlek: 30 x 30 cm med en höjd på 78 cm

Kontakt

Studio Sterner AB

Åloppevägen 48 168 56  Bromma Sverige