Lilla fiskaregatans Trädgårdsbutik

Lilla Fiskaregatans Trädgårdsbutik

Blomsterlökar, fröer och hållbara trädgårdsredskap är några av produkterna från Lilla Fiskaregatans Trädgårdsbutik. Några aktuella exempel är nya sorters amaryllislökar och färgglada vattenkannor i stål eller galvaniserad plåt. Företaget har en butik i Lund och har också e-handel och grossistverksamhet.

Vad tycker du om mässan?
– Vi har varit med i många år och ser Nordiska Trädgårdar som en bra plats för att marknadsföra oss, framförallt till konsumenter förstås men även till andra företag, säger Bengt Larsson, vd Lilla Fiskaregatans Trädgårdsbutik.

Varför är det viktigt att vara med på Nordiska Trädgårdar för er?
– Vi tycker att det är bra att vara med på mässan. Den har en hög besöksfrekvens och är också intressant för många medier. Det är också så att kunderna förväntar sig att vi är med på Nordiska Trädgårdar, det märker vi när vi pratar med besökarna varje år.

Vad ser du själv fram emot på Nordiska Trädgårdar?
– Det som är skoj är att möta konsumenterna, kollegor och andra företag. Det är lite av en folkfest.

Vad tar ni med er 2019?
– Vi tar med ett urval från vårt sortiment av kvalitetsprodukter som exempelvis GardenMind redskap, blomsterfröer och växter med medelhavsinriktning. Givetvis finns det även med produkter som gynnar en hållbar utveckling till exempel Naturemind Insektshotell som är en stor produkt för oss också. Varje år har vi också med oss något ”klipp”, ett bra specialerbjudande.

Intervjun gjordes i oktober 2018 inför Nordiska Trädgårdar 21-24 mars 2019.